Menu Close

Vásárlás a Petnet oldalán, Kófic ajánlásával

Miért volt a Petnet élményre igen nagy szükségem?

Gyerekkorom óta volt kutyám. Mármint nem folyton ugyanaz a kutya, sajnos ők nem kísérhettek el a felnőttlétbe. De rövid gyász után mindig arra jutottam, hogy a korábbi kedvencek emlékét nem feledve, de igenis szeretnék kutyát. Így hát, lévén a négylábúak a mindennapjaim szerves részét képezik négy évtizede, a róluk való gondoskodás is az életem részét képezi immár négy évtizede. Jó, az első évtizedben inkább a szüleim látták el ezt a nemes feladatot. És az is nyilvánvaló, hogy akkor még nem a Petnet oldaláról rendeltük a kaját.

Amióta azonban elköltöztem, nagylány lettem, sőt mi több, férfival osztom meg az életem és felelős állásban vagyok, Uramisten, még gyerekünk is van, már sokkal önállóbban élem az életemet. Péter is szerencsére kutyás – bár igen kevés a pasi, aki nem legalábbis részben az – úgyhogy a családi eb ötlete neki sem okozott nehézséget. egy kis vitánk ugyan volt abból, hogy milyen kutya is legyen, mivel a férfiak mindig valami nagy melák nyáladzó dögöt akarnak, ami gyönyörű, csak nem egy kertvárosba való, hanem a vadászházadba, ami meg nekünk nincs és nem fogom a kert harmadát kennelnek kinevezni, amitől az egész bűzleni fog. Asszem nem tagadhatom, hogy a kennelben tartást ki nem állhatom. Na de, vissza a mondanivalóm velejéhez. Van kutyánk. Önállóak és modernek vagyunk. És a Petnet helyett még mindig kocsival hordtuk haza a száraztápot.

Első találkozás a Petnet weboldalával

Azt hiszem, az egyik minden lében kolleganőm volt az, aki – mikor máskor, mint munkaidőben – megmutatta, hogy milyen cicajátékot vett most Valentin napra Puffancsnak. Sári egyébként nem az a tipikus macskamániás csaj, ő ezt ironikusan csinálja, mert Puffancs sem véletlenül kapta ezt a nevet. Képzeljétek el a klasszikus Grumpy cat mémet, amint Valentin napra szívecskés egérkét kap játszani. Úgyhogy ugyan senki se kérdezte, de Sári elmondta, hogy mit vett a kis Casanovának és akkor láttam, hogy ezen a Petnet egyik termékét mutogatja. Persze Sári beszélőkéjével sosem volt baj, úgyhogy aznap már nem jutottam szóhoz, de aztán csak felmerült előbb utóbb, hogy ő akkor ezek szerint szokott online rendelni ilyesmit. Szokott-e kajákat rendelni? Nagy lelkesen mondta, hogy mi mindent, meg játékot effélét is. Hogy milyen jó is a házhozszállítás, amikor az öt literes macskaalmos zacskóktól nem az ő gerince kap sérvet. Hát ez mondjuk a kutyakaja kiszerelések esetében is teljesen érzékletes előny.

Úgyhogy este akkor két falat felett megkérdeztem a kiscsaládot, hogy mit szólnak hozzá, tegyünk-e próbát? Olyan demokratikus vállvonást kaptam, hogy azt diktatórikusan igennek vette. És legközelebb, amikor már kezdett kifogyni a száraztáp, felment a Petnet oldalára. Nem kellett sokat kóborolnom, hogy megtaláljam, amit rendszeresen veszünk, így az elején ennél nem is voltam bátrabb. Berendeltem, kifizettem, leellenőriztem a címet, örültem a fejemnek. Férjemet persze le kellett állítanom, hogy nem, most _ne_ hozzon kutyakaját, mert rendeltem. Ezt persze nem rágtam eléggé a szájába, mert csak hozott reflexből, de mindegy, szerencsére már tudjuk, mit szeret a Melák, úgyhogy végétére is elfogyott.

Mert három nap múlva bizony be is csöngettek hozzánk, hogy akkor itt a kutyakaja, hova is tehetik. Én meg lelkesen mutattam a kamrát és nagyon boldog voltam, hogy ezt jó gyesen elintéztem. Az emberem is rákérdezett, hogy akkor miért is van kettő száraztáp zacskó, én harmadjára is elmondtam, hogy rendeltem a Petnet oldaláról és azt hiszem a hümmögése azt jelentette, hogy adattároláson dolgozik a processzora. Igazam volt.

Visszatérő Petnet vásárlók lettünk

A leginkább az lepett meg, mikor legközelebb kifogyóban voltunk. Mert ugyebár két zacskónyi száraztáppal ez nem túl hamar következett be. És mire én konstatáltam a helyzetet, addigra férjem már közölte is, hogy amúgy berendelt a petnet.hu-ról egy újabb adagot. Nagyokat pislogtam, mire közölte, hogy mi van, nem kell úgy csodálkozni! Mindenesetre örültem neki, az átvételnél pedig felfigyeltem rá, hogy nem csak száraztápot rendelt. hanem valami kong is jött a Petnet csomaggal. Kibontottuk, mert ő tudta, mi az, én meg csak akkor, amikor már előkerült maga a kong. Láttam én már ilyet, amikor a parkban sétáltattunk, a többi kutyásnál néha kiszúrni ezt a rágókát, ami nem csak egyszerűen rágóka.

A kutya megőrült érte. Elsőre száraztápot raktunk bele, de hamar rájöttünk, hogy valami folyékonyabb, ragacsos trutymó jobb lenne, úgyhogy legközelebb olyat is rendeltünk a Petnetről. Meg még egy kongot, mert addigra az előzőt tönkretette, mondjuk tény, hogy férjem is egy olcsóbb utánzatot vett elsőre, mert kipróbálásra az is elég. De most már az igazán strapabírót prezentáltuk a ház büszke és kajla ebének.

Miért pont a Petnet?

Őszintén szólva fel se tűnt, hogy rászoktunk. Egyszer csak azt láttam, hogy a hírlevélben megköszönik a hűségünket és kész. Látom, hogy az első vásárlásom tavaly ilyenkor volt petneten. Hát ez az év is elröppent. Azóta vettünk már játékokat, kozmetikai szereket, sampont, tudom is én mi mindent. És bevált. Semmivel sem rosszabbak a termékek attól, hogy nem látom őket előre, viszont szélesebb a választék és házhoz jön minden. Mint mondtam, modernek vagyunk.