Menu Close

Ilyen a munkásszállás Kecskemét városában!

munkásszállás Kecskemét1_2

A legjobb munkásszállás Kecskeméten

Amikor először arra gondoltam, hogy munkásszálláson fogok megszállni, bevallom egy kicsit megijedtem. A munkásszállás Kecskeméten azonban nagyon pozitív csalódként ért. Bevallom, a lelki szemeim előtt először egyfajta filmes tömegszállás jelent meg, azonban egyáltalán nem ez volt a helyzet. Alapvetően egy nagyon kényelmes szobát kaptunk. Ketten utaztunk, és a számunkra megfelelő árkategóriás szálláshelyeket akkora már mind lefoglalták, mikor mi szerettünk volna utazni. Sajnos csillagos szállodákra nem futotta, de a rendezvényt sem szerettük volna kihagyni, ahová meghívtak minket kiállítóként. Így gyorsan kellett cselekednünk. Bevallom, még az is eszembe jutott, hogy egyszerűen viszünk egy sátrat és majd egy parkban elsátorozgatunk vagy alszunk a kocsiban, aztán rájöttünk, hogy ez azért mégsem lehet megoldás. Az embernek szükségletei vannak, és egy kiállító mégsem teheti meg azt, hogy nem fürdik le egy hosszú nap után. Így jött aztán szóba a munkásszállás Kecskeméten. Az interneten kétségbeesetten kerestünk valamilyen megoldás után, amíg szembe nem jött velünk a tökéletes lehetőség.

munkásszállás Kecskemét1_3

A munkásszállás Kecskemét városában: szoba és kiállítás

Csupán egyetlen napig maradtunk a munkásszálláson, azonban hamar kiismertük magunkat a szálláson. Nagyon kényelmes volt, és sokkal jobb állapotban volt a szoba, mint azt korábban remélni mertem volna. Persze én voltam a bolond, amiért ilyen előítéletekkel mentem oda, mintha legalábbis pókhálós sötét helyiségben kellett volna aludnom, ahol a vaságyak nyikorognak éjszaka. Azonban nem így történt szerencsére. Éppen hogy ellenkezőleg, a munkásszállás Kecskeméten tiszta és jól gondozott. Olyasmi szobát kaptunk, amit egy vendégháztól is elvárnék a Balaton vagy a Velencei-tó környékén. Egyszerű ágynemű, kis kényelmes ágyak egy szépen lefestett szobában egy kényelmes épületben. Tulajdonképpen nem is értettem, hogy mitől tartottam annyira korábban.

Minden magunkkal hozott dolog kényelmesen elfért a szekrényekben, fel tudtuk akasztani a ruhákat, hogy ne gyűrődjenek össze a bőröndben, így ezzel sem volt gond. A mosdó csak a miénk volt, aminek nagyon örültünk. Itt is egy kényelmes ki csempézett helyiségről volt szó, zuhanykabin, mosdó és még tükör is volt. Semmi különlegesség, de amire szükségünk volt, azt mind maradéktalanul biztosította ez a szoba, még tusfürdő és illatos szappan is elő volt készítve számunkra.

Véleményem a munkásszállás kecskeméti lehetőségéről

Számomra teljesen új élmény volt munkásszállás Kecskeméten, vagy hogy egyáltalán létezik ilyen szálláslehetőség, és ezt bárki igénybe veheti. Ha valaki azt kérdezné, hogy egyébként máskor is mennék-e a válasz mindenképpen pozitív lenne. Azonban csakis megbízható oldalról foglalnék munkásszállást. Legyen szó Kecskemétről, a fővárosról vagy egyéb országokról akár (habár nem vagyok benne biztos, máshol mennyire van ennek divatja és ott milyen körülményeket lehet elvárni). A lényeg, hogyha az ember talál egy megbízható helyet, akkor érdemes ahhoz ragaszkodni. Én Kecskeméthez az alábbi oldalt használtam: https://munkasszallok.hu/varos/kecskemet/.

Ami ezt az oldalt illeti, direkt megnéztem az utazás előtt még, hogy biztosítanak-e megfelelő körülményeket. Persze ekkor még nem fűztem nagy reményeket a szálláshoz, de most már azt mondom, hogy nagyon jó döntés volt a részemről, hogy ügyeltem erre a kis részletre. Így tehát máskor is bátran használnám ezt az oldalt, ez nem is kérdés. Ráadásul nagy előnye, hogy Magyarország számos nagyvárosát is számításba veszi, és mindenhova kínál egy-két jó helyet.

munkásszállás Kecskemét1_1

Hogy miért nem kell több? Alapvetően nincs sok ilyen lehetőség az országban, és ahogy elnéztem, csak tényleg a legmegbízhatóbbakat sorolja fel. Kicsit kutakodtam a térképen, ezek a szállások mind jó elhelyezkedéssel bírnak, vagy a város centrumától nem messze helyezkednek el, vagy tömegközlekedéssel könnyedén el tudunk oda jutni. Hogyha kirándul vagy nyaral az ember, ez különösen fontos.

A munkásszállás Kecskeméten számomra…

Egy igazán jó lehetőséget jelentett, amit máskor is szívesen vennék igénybe, hogyha lesz rá lehetőségem a jövőben. Könnyen lehet, hogy máshol is tudunk majd kiállításra menni, mivel ez a projekt jól sikerült. Ilyenkor az ember előtt megnyílnak a kapuk, így jó lesz, hogyha én és a társam is nyitott szemmel járunk majd, kutatva az újabb programok után az ország nagyvárosaiban. Számomra tehát egy igazán jó lehetőség ez. A munkásszállás Kecskeméten lehetőséget adott arra, hogy felvirágoztassuk a karrierünket, és anélkül azt hiszem, nem is sikerülhetett volna ilyen jól. Megvolt a megnyugvás, hogy tudjuk, hogy egy szép és kényelmes helyen tudunk majd éjszaka pihenni, így nem voltak bennünk kétségek, tudtunk minden erővel a munkára koncentrálni. Az éjszaka pedig pihentető volt, nem volt zajongás vagy bármilyen zavaró tényező, ezért tényleg csak köszönetet tudok mondani. Azt hiszem a munkásszállás Kecskeméten igazán megérte az árát, bátran merem másoknak is ajánlani azt, szerintem még a nyaralás során sem bánná meg senki, hogy ezt a lehetőséget választotta.