Menu Close

Fuvar-oda! Fuvar vissza?

Fuvar-oda, 30 éve az utakon!

Ha szállítmányozásról van szó, akkor több kérdés is felmerül. Nem minden fuvar-oda vállalat vállalja közvetlenül a bányából való szállítást, amely így a megszaporodott logisztikai kiadások miatt nekünk, vevőknek szükségtelen többletköltséget jelent – amennyiben olyan helyen zajlanak a munkálatok, amelynek környékén több bánya is található. Viszont, ha messzebb történik a munkavégzés, ahová a szóródó anyagot szánjuk, érdemes utána számolni, hogyan éri meg jobban. Egy szó, mint száz, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, és pontos számításokat végezni, hiszen hatalmas költségkülönbségek merülhetnek fel, ha fejest ugrunk az első ajánlatba. A Fuvar-oda szállítmányozás praktikus megoldás és nagy segítség az építkezéseknél, tereprendezéseknél, útépítéseknél stb. Mivel nem rendelkezik minden magánszemély vagy vállalkozó hatalmas teherautókkal, amelyekkel elegendő mennyiségű szóródó anyagot szállíthatnának a kivitelezés helyszínére és nincsen jól működő, stabil üzleti kapcsolata a megbízható bányákkal, a szállítmányozó cégek jó szolgálatot tesznek. Tulajdonképpen egy komoly piaci rést töm be ez a fajta szolgáltatás, de pont ezért nagyon könnyű rossz üzletet kötni. Az építőipari munkáknál fontos az, hogy mindig elegendő alapanyag legyen ahhoz, hogy a munka zavartalanul történjen. Ehhez nem csak körültekintő számításokat kell végezni, hanem olyan beszállítóval kell leszerződni, aki képes a határidőket tartani és a kért mennyiséget biztosítani a szükséges szóródó anyagokból. Az sem mellékes, hogy mindezt kényelmesen, távolról lehessen intézni. Ehhez segítőkész munkatársakra van szükség a telefon túloldalán.

Fuvar oda, akkor legyen a Fuvar-oda?

A Fuvar-oda egyike azoknak a megbízható vállalatoknak, akik ügyelnek a szállítandó anyag minőségére és a kifogástalan vevő-eladó kapcsolat kiépítésére és fenntartására. Egyenesen a bányákból szállítják le a szükséges anyagokat. Budapest X. XVI. XIV. XV. XVII. kerületeibe fuvardíj engedménnyel szállítanak, ami kiemelkedővé teszi az ajánlatukat. Nem csak építőipari alapanyagokkal, de komposzt szállításával is foglalkoznak, így, ha kell egy fuvar oda, akkor miért ne legyen a választásunk Fuvar-oda? A szállítmányozó cég vállal föld, homok, sóder, kavics, murva, bazalt és készbeton szállítást is.

Mit szállít a Fuvar-oda?

Rendszeres minőségellenőrzés mellett, egyenesen a bányából szállít a vállalat. A homokot is a kitermelés helyéről viszik Budapest területére és vonzáskörzetébe az építőipari munkák helyszínére vagy közintézmények tereprendezésének helyére. Ugyanis a homok nem csak az építkezéseken, de a homokozóknál is fontos. Nem mindegy azonban, hogy milyen homok kerül felhasználásra. Ebben a Fuvar-oda munkatársai is a segítségünkre lehetnek, de akár a honlapjukon is tájékozódhatunk a különböző homokfajták felhasználási területeiről. Homok esetében ugyanis több kategóriát különböztetünk meg. A mosott, osztályozott homok 1mm-res frakciókban kapható, és elsősorban falazáshoz, vakoláshoz javasolt. A finom szemcséknek és minimális agyagtartalmának köszönhetően a vakolat nem repedezik meg. Ezzel szemben a hagyományos bányahomok, amely jellegzetes sárgás színéről ismerhető fel, a homokozók, falazások, útalapok kelléke.

A Fuvar-oda vállalat többféle osztályozású és ömlesztett sóder, többféle szemnagyságú kavics és különféle felhasználásra alkalmas föld szállítását is vállalja. Amennyiben a munkálatokhoz kavicsra van szükségünk, választhatunk méret szerint osztályozott vagy kulé között. Utóbbi a legnagyobb méretű kavics, melyet elsősorban autóbeállók, parkolók, vízelvezetés kialakításához használnak. Az osztályozásokról részletes leírást találunk a cég honlapján. Az aloldalakon pedig a komposzt szállításáról, a föld szállításáról tudhatunk meg többet, ezért érdemes minél alaposabban szétnézni rajta. Kérdéseinkkel pedig nyugodtan fordulhatunk a főoldalon feltüntetett elérhetőségek egyikéhez.

Fuvar-oda, mennyiért?

A végső költségeket az anyag mibenléte, mennyisége és a távolság határozza meg, de mivel a vállalat kedvező árszabással dolgozik, nem érhet minket túl nagy meglepetés. A honlapon lehetőségünk van hozzávetőleges ár-kalkulálásra is, ahol az anyagok kívül a szállítás helyét és az anyag mennyiségének árát is be tudjuk állítani, így tájékoztató jellegű árat kapunk. Ez az ár nem tartalmazza az általános forgalmi adót, csak irányadó jellegű. A pontos díjakról telefonon érdeklődjünk a cég munkatársainál. Ily módon az esetleges kedvezményekről is kérhetünk részletes tájékoztatást. A mennyiség számolásakor mindig minimum 10%-kal többet vegyünk alapul. A kevés anyag újabb szállítási köröket és extra kiadásokat jelent.