Menu Close

Építkezéshez platós teherautó bérlés

platós teherautó bérlés1_3

Így spórolhatunk platós teherautó bérléssel

A platós teherautó bérlés sok fáradalmat és extra kiadást megspórolhat nekünk építkezések során. Persze nem ez az egyetlen felhasználási módja, azonban most erről szeretnék kicsit bővebben is írni, mert megfigyeltem, hogy viszonylag kevés ember veszi ezt igénybe, és inkább más megoldások után néz, amelyek nem csak bonyolultabbak sokszor, de meglepően költségesek is, miközben mindezt egy egyszerű bérlési folyamattal is meg lehetne oldani. Nézzük is meg tehát, hogyan teheti olcsóbbá, gyorsabbá és gördülékenyebbé az építkezést a platós teherautó bérlés.

Hogyan lehet a platós teherautó bérléssel hatékonyabbá tenni az építkezést?

A platós teherautó bérlés sok esetben jól jön az embernek, de az építkezések és az átalakítások során különösen fontos. Ilyenkor nagyon sok szóródóanyagra van szükség, elsősorban sóderra, de sok esetben más kinti és benti alapanyagok is fontosak lehetnek. A platós teherautó bérléssel lesz egy olyan járművünk, amivel ezeknek a szállítását könnyen és gyorsan tudjuk biztosítani.

platós teherautó bérlés1_2

A sóder mellett szükség lehet még a kert kialakításához akár többfajta földre, lehetőség szerint murvára, ha már túl sok lenne a betonból. Hogyha feltölteni akarunk, akkor jó döntés lehet a homok választása, ha pedig igazán praktikusak akarunk lenni, akkor a kavicsot sem hagyjuk ki a kert kialakítása során, mivel nagyon hasznos lehet vízelvezetéshez. Hogyha mindezeket rendelnénk szállítással, bizonyára nem járnánk jól anyagilag, a legtöbb anyag nem vagy nehezen szállítható együtt, így több fordulás is lenne. Hogyha nem élünk szóródóanyagszállító közelében, a szállítási költségek többe kerülnének, mint azt az ember hinné. Mi magunk pedig el tudjuk ezeket hozni akár egyetlen nap alatt, habár szintén sokszor fordulva. Így azonban gondoljunk csak bele, egyetlen nap bérleti díjáról van szó, miközben a szállítási költség mindegy egyes fuvarra vonatkozna.

A platós teherautó bérlés persze nem csak a szóródó anyagokhoz nyújthat segítséget. Egy építkezésnél általában rengeteg törmelék keletkezik, amelyeket különböző telepeken kitehetünk, akár még fel is vásárolják bizonyos helyek. Ha külön tudjuk válogatni a fém hulladékokat és az ettől eltérő papír, műanyag vagy egyszerűen csak törmelék jellegű hulladékot, akkor mindezeket környezetbarát módon el tudjuk tűntetni. A vasak kilója közel száz forintot ér visszavétel során, így a hulladékkal is visszakereshetünk egy kicsit az építkezés árából, hogyha igény van erre természetesen.

Hogyan működik a platós teherautó bérlés?

A platós teherautó bérlés egy nagyon egyszerű folyamat. Az ember felmegy egy kölcsönző oldalára, ahol talál bizonyos modelleket. Hogyha valaki a főváros közelében szeretne építkezni vagy egyszerűen platós teherautót bérelni, akkor nem is kell sokat keresgélnie, tudok segíteni. A Határautó oldalán könnyen és egyszerűen igénybe vehető a platós teherautó bérlés, ráadásul többfajta más járművet is találhatunk itt: http://www.hatarauto.hu/tehergepkocsik/. Hogyha például most épül a ház, az építkezés során nyilván a platós teherautó bérlés lesz a mi megoldásunk, utána azonban jó ötlet lehet a költözéshez bevetni a ponyvás teherautó bérlését is. Így nem szükséges külön költöztető cégre bízni a dolgainkat, nem számolnak fel nekünk extra benzinköltséget, pakolási díjat. A költözés így teljesen a mi igényeinkhez mérten tud zajlani, mi tudjuk, mely csomagokra kell jobban vigyázni, nem kell sietni vagy igazodni a munkásokhoz, akik a mi segítségünkre lennének. Persze nem árt, hogyha az embernek van segítsége, hiszen egy költözés sok-sok pakolással jár, azonban ezt akár egy családi vagy baráti összejövetellé is lehet alakítani. A munka is könnyű, hogyha jó a társaság, és így az egész ára néhány sör és pizza lehet csupán (persze nem a sofőröknek), és ezt is számunkra kedves emberek megvendégelésére költhetjük.

Visszatérve azonban a Határautóra, a teljes átalakítási-költözési folyamat szállításait le tudjuk fedni az itteni bérlési lehetőségek igénybe vételével. Ez sokat számít, hiszen megkönnyítheti a kereséseinket, ráadásul ismerős helyre az ember biztosabban megy, gyorsabban megy a bérlési folyamat is. A Határautó oldalán egyszerűen kinézi az ember, hogy mely platós teherautó, vagy egyéb teherautó, hűtőkocsi vagy személygépjármű a leginkább szimpatikus a számára, és ezután nincs is más dolga, mint felhívni a bérlés részleteiről a céget, majd szerződést kötni személyesen, és vinni is a járművet, hogy behozza az árát.

A platós teherautó bérlés előnyeiről összesen

A platós teherautó bérlés tehát nagyon hasznos lehetőség, amivel sokat spórolhatunk. Hogyha valaki esetleg nem kifejezetten a platósok miatt olvasta ezt az írást, akkor azt is elmondanám, hogy gyakorlatilag mindenféle bérlés sok előnnyel és haszonnal jár az ember számára. Könnyen tudunk így nyaralni akár külföldön is, találhatunk jó megoldásokat így a munkába járásra, vidéki utazásainkhoz, és mindenféle specifikus szállítás esetén is remek lehetőséget jelent, amit nem érdemes kihagyni. Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom a platós teherautó bérlést és persze minden egyéb bérlési lehetőséget is, amit a kölcsönzők csak ajánlani tudnak.